Over Studio CBiD

Studio CBiD is opgericht in 2000 door creative director Chantall Breyaen. Direct vanuit de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar zij de studie Architectonische Vormgeving en Urban Design heeft afgerond, startte Chantall haar studio in de interieurarchitectuur.

Studio CBiD

De meeste projecten die de studio aanneemt, beginnen met het verzoek om een ontwerp te maken op het gebied van indeling, inrichting en sfeer. Studio CBiD werkt altijd meerdere ontwerpen uit en smeedt deze samen met de klant tot een definitief plan. Zo zien de opdrachtgever wat de verschillende mogelijkheden zijn, worden zij verrast door creativiteit en detaillering. Zo wordt het definitieve plan persoonlijk door eigen keuzes, eisen en wensen.

De begeleiding kan van A tot Z zijn, maar kan ook bestaan uit een ontwerp waarna de klant het verder zelf ontwikkelt. Belangrijk is om weten wat de wensen en eisen zijn ten aanzien van de ruimte en wat het budget is. De studio stemt daarom ook elk ontwerp en advies zo goed mogelijk op de wensen van de opdrachtgever af, maar legt ook de consequenties op tafel. Studio CBiD de kennis en creativiteit, de klant de randvoorwaarden en de begrenzing.

Studio CBiD kan in samenwerking met professionals uit eigen vak ook het gehele project begeleiden. De studio zorgt dan voor het totale ontwerp, de eenheid en de stijl van het geheel en de professionals werken de plannen in samenwerking verder uit.
Kortom, Studio CBiD is vakbekwaam, veelzijdig, duidelijk met een tikkie Amsterdamse no-nonsense mentaliteit.