Diensten

Makelaars & projectontwikkeling

Naast de particuliere- en zakelijke markt werkt Studio CBiD  ook met- en voor makelaars, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Het belang van verkoopstyling in deze markt is groot, omdat de eerste indruk bepalend kan zijn voor het verdere verkoopproces. In veel gevallen biedt een 3D-ontwerp de oplossing. Hierdoor komt het project tot leven en kunnen potentiële opdrachtgvers zich makkelijk een voorstelling maken. Zo bent u de potentiële- of twijfelende klant altijd een stapje voor.

Daarnaast verzorgt Studio CBiD:

  • brochures;
  • fotomateriaal;
  • inrichting van modelwoningen;
  • en splitsingstekeningen.

Studio CBiD stelt zich tevens ter beschikking tijdens het verkooptraject van nieuwbouw. Denk aan het ‘aan de hand nemen’ van de koper bij het maken van de juiste keuzes van keukens, badkamers, op -en aanbouwen e.d.

Bedrijven

Bij het betreden van een organisatie ontstaat er binnen enkele minuten een impressie van de omgeving. De eerste indruk van het exterieur en interieur blijkt zeer bepalend voor het totaal beeld.  Een consequent doorgetrokken huisstijl in de gehele werk- en ontvangstomgeving reflecteert de persoonlijkheid en de filosofie van de organisatie.

Identiteit, bepaalt wie je bent. Het is als ware je DNA en vertelt wie je bent als bedrijf en wat je doet, ook in de eigen werkomgeving. Tegenwoordig wordt de werkomgeving gezien en ervaren als een verlengstuk van de bedrijfsidentiteit.

Tevens op persoonlijk vlak worden er aan een werkruimte andere eisen gesteld. Er is meer behoefte aan gemeenschappelijke ruimtes en medewerkers willen zich ‘thuis’ voelen op de werkplek.

Studio CBiD geeft vorm aan deze identiteit en wordt de omslag naar inrichting gerealiseerd en wordt efficiency met werkplezier verenigd.

 

 

 

 

 

 

De terugkomende kernwaarden in de omgeving motiveert medewerkers en heeft een positieve invloed op bezoekers. Synergie.

Wat voor soort ruimte u ook heeft Studio CBiD gaat graag de uitdaging aan om de identiteit van uw organisatie te vertalen in een prettige werkomgeving met de juiste uitstraling.